Project Amsterdam

Interior

In dit voormalig badhuis aan de rand van Amsterdam hebben wij dit prachtige maatwerk interieur gerealiseerd. Strakke lijnen, subtiele marmertekeningen en een overvloed aan licht en ruimte vormen de basis voor het interieur  

Voor een grondige make-over van dit pand met historische waarde deinsden wij niet terug. De ruwe elementen vormden een welkom contrast met het overwegend moderne interieurontwerp met ambachtelijke details. Hierbij is slim gebruik gemaakt van de royale hoogte en lichtinval, en is de historie van het pand behouden. 

De ruimte woonkeuken biedt voldoende ruimte voor een royaal fornuis en een bar waar je kunt ontbijten in het ochtendlicht. Het aangrenzende eetvertrek is uitgerust met een eiken tafel waarvan de randen van het blad taps toelopen, om het lichte karakter van de ruimte te benadrukken. Dit detail komt terug bij de drie eiken legplanken in de keuken.

Onder de bestaande trap is een garderobekast gecreëerd, waarbij deuren met verticale eiken latten werden toegepast. Dezelfde deuren werden toegepast voor het slim wegwerken van de meterkast. 

 

Voor meer informatie over een maatwerk project kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Fotografie: Charlotte Kap 

1 1
2 2
3 3
4 4
5 5
6 6
7 7
8 8